ase stort logo

ASE er blandt danskernes mest foretrukne a-kasse og er kendt for at levere en god service. A-kassen er 100 % uafhængig og har hele tiden fokus på at forbedre sig og levere det bedste til deres medlemmer.

Fakta om a-kassen

Pris/mdr. Tilfredshedsscore Medlemmer
452,- 8,0 (272 stemmer) 142.367

Hvem kan blive medlem af a-kassen?

Her kan man blive optaget lige meget om man er lønmodtagere eller selvstændige. Alle nye medlemmer er velkomne i ASE og medlemmerne har alle de samme vilkår uanset branche, og der gøres ikke forskel uanset baggrund og uddannelse.

Andre muligheder

Der er desuden mulighed for at blive medlem af ASE Lønmodtager, som er ASE’s tilbud om fagforening hvor man kan være medlem for kun 56 kr./mdr, og ASE er Danmarks billigste løsning, når det komment til et kombineret tilbud på både a-kasse og fagforening. Fagforeningen er selvfølgelig valfrit, og den er upolitisk.

Desuden har ASE et godt samarbejde med TopDanmark hvor de kan tilbyde gode priser på lønsikring, sundhedssikring, og gruppelivsikring.

Vurdering af ASE

Her hos A-kassepartner.dk anbefaler vi ASE, da de leverer en flot medlemstilfredshed og en fine priser. Det er samtidig en stor a-kasse og de har kapaciteten til at klare alle opgaver.

[vc_button url="https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=383516&media_id=10129" text="Bliv medlem - Læs mere" size="small" align="left" type="primary" icon="" target="_blank"]