business danamrk logo

En mindre a-kasse som er politisk uafhængig, og som udelukkende fokuserer på det enkelte medlem. Hvis man ønsker rådgivning, coaching og selvudvikling, så kan man vælge at blive af deres fagforening.

Hvem kan blive medlem af a-kassen?

Business Danmark er individualistisk fagforening og moderne a-kasse for alle med interesse for salg, marketing og rådgivning. Business Danmark tilbyder medlemmerne juridisk rådgivning, coaching, selvudvikling, kontante fordele og a-kasse. Business Danmark er uafhængig af partipolitik og støtter ikke politiske partier, men koncentrerer sig som fagforening om at være medlemmernes foretrukne service- og sparringspartner med vægt på individuel service til en konkurrencedygtig pris. Business Danmark er både for lønmodtagere og selvstændige.

Andre muligheder

Ligesom hos mange andre a-kasser, så er der gode muligheder for at tegne forsikringer til gode priser, herunder lønsikring som kan være relevant for mange.

Derudover har a-kassen også en lang række af gode rabataftaler på alt mellem himmel og jord.

Vurdering af Business Danmark

En mindre a-kasse som har mest fokus på en bestemt gruppe. I vores sammenligning af a-kasser ligger Business Danmark placeret i midten, og der er derfor mulighed for at overvej andre, men hvis er sælger eller lignende, så er denne a-kasse et af de bedste bud.