frie funktionærer stort logo

Dette er en a-kasse med et utroligt højt serviceniveau, hvor individuel rådgivning er i fokus, så den enkelte bliver klædt til lige præcis deres situation. Det afspejler sig også i deres medlemmers tilfredshed, hvor de ligger helt i toppen i vores undersøgelse af markedet, og at det samtidig kan lade sig gøre til en rigtig billig pris, det gør bare denne a-kasse endnu mere attraktiv. FF blev stiftet helt tilbage i 1951, og er en fagforening med en tilhørende tværfaglig a-kasse.

Fakta om a-kassen

Pris/mdr. Tilfredshedsscore Medlemmer
444,- 9,1 (363 stemmer) 25.501

Hvem kan blive medlem af a-kassen?

Denne a-kasse er åben for alle, det gælder både lønmodtagere og selvstændige, om man er udlært eller ej.

Frie funktionærer er dog bedst hvis du har et funktionærlignende job, nedenunder ses en række typiske eksempler:

  • Ejendomshandel
  • Økonomi
  • Sekretærarbejde
  • Regnskab og bogholderi
  • Konsulentarbejde
  • HR (personale håndtering)
  • IT og multimediedesign
  • Koordinering og administration
  • Kommunikation

Er du på jagt efter en billig a-kasse og samtidig være sikker på at få en god og professionel behandling, så for man det her.

Her kan du evt. sammenligne priser på a-kasser.

Andre muligheder

Frie funktionærers a-kasse har  som sagt også egen frie fagforening, og den kan fås for 165 kr. om måneden hvis man har lyst til at være medlem. Ved at være medlem af fagforeningen får man adgang til en række kurser, deres meget roste karriererådgivning, juridisk bistand samt diverse tilbud og rabatter. Som en tværfaglig a-kasse har de valgt at være upolitiske, og man kan derfor med sikkerhed vide at ens kontingent ikke går til politiske partier, men i stedet bliver brugt på at hjælpe sine medlemmer bedst muligt.

Lønsikring er en mulighed for dem, der har et ønske om at sikre sig ekstra ved ledighed, da dagpengene vil være for lidt at leve for. Mod at betale et ekstra beløb om måneden kan man sikre sig helt op til 32.000 kr/mdr. før skat ved ledighed og det gælder fra dag 1. Desuden får man en personlig jobkonsulent, og et koncept som har vist sig at være yderst effektiv til at komme tilbage i arbejde.

Video der forklarer mere om produktet

Vurdering af Frie funktionærer

A-kassepartner.dk giver Frie Funktionærers a-kasse de varmeste anbefalinger og på trustpilot et det den a-kasse der har den højeste score. Samtidigt har de yderst fornuftige priser og det er derfor ekstra flot at de kan opretholde et så højt service niveau.

Besøg f-f.dk og få mere information.

Meget tilfreds

★★★★★
5
Jeg har skiftede fra HK til FF, og jeg har ikke fortrudt det et sekund. Fra dag et har jeg mødt megen hjælpsomhed og kan kun anbefale dem til andre.”
- John Pedersen

Kompetente mennesker

★★★★★
5
Masser af støtte råd og vejledning, simpelthen bare den bedste a-kasse. Jeg mistede mit job i November o i December var jeg takket være akassen tilbage i job. Super arbejde fra deres side”
- Lise Hedegaard

Har du erfaring med a-kassen, så del den med os andre.

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content