lederne stort logo

Ledernes a-kasse besidder ne masse viden omkring det at være leder, og de har en stor vidensdatabase, som man kan få nytte af, hvis man ønsker at blive en leder i fremtiden, eller allerede er det i dag.

Fakta om a-kassen

Pris/mdr. Tilfredshedsscore Medlemmer
433,- 3,4 (80 stemmer) 104.142

Hvem kan blive medlem af a-kassen?

Ledernes a-kasse har fokus på ledelse, og er derfor kun åben for ledere, kommende ledere og betroede medarbejdere, men er man i tvivl kan man altid spørge sig frem hos lederne.

Andre muligheder

Lederne holde ren del arrangementer rundt om i landet hvert år. Det kan være foredrag, debatter, netværksmøder eller evt. virksomhedsbesøg, alt sammen gratis at deltage i for deres medlemmer. Som medlem får man hver måned et magasin der går i dybden med ement ledelse.

Du kan desuden få nogle rigtig gode rabatter på fagbøger, kurser og diverse konferencer.

Vurdering af Ledernes a-kasse

Lederne er en blandt de billigste a-kasser, og man på jagt efter et lavt a-kasse kontingent, så er de et godt valg. De scorer dårligt i vores tilfredshedsundersøgelse, og det skal man selvfølgelig have med i sin betragtning.

[vc_button url="https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?bid=375864&media_id=10129" text="Bliv medlem - Læs mere" size="small" align="left" type="primary" icon="" target="_blank"]