ma a-kasse stort logo

MA kasse er kendt som magistrenes a kasse, og henvender sig til de højtuddannede. Mange højtuddannede går rundt med en følelse af at de altid kan få et nyt job, men man kan aldrig være sikker, og hvis uheldet skulle være ude og man blev ramt af ledighed, så er MA a-kasse en mulighed som kan sikre dig de bedste forudsætninger for at komme tilbage på jobmarkedet. A-kassen er upolitisk og er en af de mange tværfaglige a-kasser.

Fakta om a-kassen

Pris/mdr. Tilfredshedsscore Medlemmer
465,- 5,8 (4 stemmer) 56.377

Hvem kan blive medlem af a-kassen?

MA a-kasse er åben for både lønmodtagere og selvstændige, og har sit hovedfokus på højtuddannede indenfor humaniora, samfundsvidenskab, sundhed, IT, pædagogik og psykologi. Det betyder at de er gode til at hjælpe med ansættelseskontrakter som kan være lidt mere komplicerede. De har medlemmer indenfor både det offentlige og private.

Eksempler på typiske jobs kunne være følgende:

  • HR
  • Kommunikation
  • Projektledelse
  • Administration
  • Konsulentarbejde
  • Programmering
  • IT
  • Forskning

Andre muligheder

MA har indgået en af tale med BNP Paribas Cardif om mulighed for lønsikring af deres medlemmer.

Desuden har man mulighed for at sammensætte sit eget personlige rådgivningsforløb. Især jobsøgning er noget som a-kassen har meget fokus på. Desuden er det muligt at være medlem gratis for studerende.

Vurdering af MA a-kasse

A-kassepartner finder MA a.kasse værende en udmærket løsning. A-kassen udmærker sig ikke fra gennemsnittet, og prismæssigt er de hellere ikke blandt de billigste, men hvis man har et job der matcher på deres hovedfokus kan det være en god mulighed.

Læs mere på deres MA’s hjemmeside.

Dyr i forhold til andre

★★★☆☆
3
Jeg var medlem et apr år og skiftede til en anden a kasse der var billigere. Sidenhen har det vist sig at service også er lidt bedre, det er i hvert fald min oplevelse”
- Lotte Hesselbo

Har du erfaring med a-kassen, så del den med os andre.

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content